Hungarian (formal)English (United Kingdom)Italian - Italy
Your Cart is empty!
Sizing guide

Segíthetünk?

info@livinghistory.hu

Bánki Hajnal
+36 (70) 947-5391

Németh Ádám

Munkanapokon: 8:00-19:00

100% 10 napos pénzvisszafizetési garancia
Pénzvisszafizetés és jótállás
There are no translations available.

Pénzvisszafizetés/elállás:

Amennyiben a megrendelt és kézhez kapott tárgyat mégsem szeretnéd megvásárolni, akkor az  átvételtől számított 10 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ebben az esetben a kézműves tárgy árát haladéktalanul, de legkésőbb a darab visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatérítjük.

Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló, 17/1999. (II. 5.) számú kormányrendelet szabályozza. A törvény szerint a vásárló a szerződéstől az áru átvételét követő 8 munkanapon belül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog külön magyarázat nélkül gyakorolható! A Living History weboldal vásárlói 8 helyett 10 munkanapig élhetnek az elállás jogával. Ebben az esetben a kifogásolt termék(ek) vételárát legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatérítjük. Amennyiben a csomagban lévő összes vásárolt tárgyat visszaküldöd, akkor a szállítási díjat is visszafizetjük.

Amennyiben élni kívánsz az elállás jogával, a rendelés számának megjelölésével köteles vagy minket e-mailen vagy postai úton értesíteni. Postai úton küldött értesítőt ajánlott küldeményként kell feladni, mert a postára adás dátuma csak így igazolható. Ilyen esetben a postára adás időpontját veszi figyelembe. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 10 munkanapon belül.

A Vásárló a megrendelt terméke(ke)t postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttathatja vissza székhelyünk postai címére. Ilyenkor a téged kizárólag a tárgy visszaküldésével kapcsolatosan felmerült költségek terhelnek. A portósan (utánvéttel) küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat neked kell megtéríteni.

A székhelyünkön történő személyes átvétel nem minősül távollévők között megkötött szerződésnek.

Weboldalunk minden termékére terméktípusoktól függően eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállalunk. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. A szavatossági és jótállási felelősségre a Ptk.-ban és a 17/1991. (II.5.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Jótállás (azaz garancia):

A Living History egyes termékeire 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet értelmében kötelezően jótállást vállal. A jótállás időtartalma egy év. A rendelet, jótállást az általunk forgalmazott

- bútorokra

- hangszerekre

bruttó 10.000 Ft felett ír elő. Ezen termékekre külön kérés nélkül jótállási jegyet biztosítunk.

Ha szeretnél a jótállásról, az elállás jogáról még többet megtudni, a lábléc "Szerződés feltételek" - pontjában mindenre választ kaphatsz.