Hungarian (formal)English (United Kingdom)Italian - Italy
Your Cart is empty!
Rólunk
There are no translations available.

Ha egyszer egy álom valóra válik…

…akkor az azt jelenti, hogy kicsit ismét gazdagabb lett a világ. Reméljük, hogy a Living Historyval nem csak a mi álmunk valósul meg, hanem mindenkié, aki mindig is szeretett volna valódi, megragadó történelmi hangulatot rendezvényeire, de eddig még sehol nem találta meg AZT AZ IGAZI ÉLMÉNYT, amellyel maga mögött hagyhatja a XXI. századot. Több mint tíz év tapasztalattal és kiterjedt kapcsolatrendszerrel a történelmi rendezvények, a színpadi produkciók, kiállítások és kézműves munkák világában, a Living History azért jött létre, hogy Ön is megkaphassa saját, személyre szabott időutazását.

Filozófiánk lényege, hogy nincs lehetetlen kívánság. Sőt, ha még csak sejti, hogy mire lenne szüksége, mi segítünk Önnek megvalósítani azt, amire még nem is gondolt.


Hadd mutatkozzunk be:

Németh Ádám:

dm_profil„A marketingkommunikációs végzettségem megszerzésével rájöttem, hogy a megszerzett tudást valami különleges területen szeretném hasznosítani. Úgy éreztem, a Well reklámügynökségnél szerzett reklám tapasztalatok, a Prima Primissima Gálákon szerzett rendezvény ismeretek, és a Magyar Nemzeti Múzeumban szerzett kulturális kommunikációs tapasztalatok jó alapot adnak célkitűzésemnek. Hiszek az emberi tudás és munka értékében. Ezért különleges nekem a kézművesek és a profi múltidézők munkája, akik képesek életre hívni a történelem csodáit. Azért dolgozom, hogy az általuk teremtett értékek és élmények mindenkihez eljuthassanak.”


Bánki Hajnal:

Profil_Hajni

"Magam vagyok lehetőség. Ha bele kezdek valamibe, fontos, hogy ugyanazzal a szenvedéllyel csináljam végig, mint ahogy belekezdtem. Nem csak hagyományőrzésbe vagyok szerelmes, de 10 éve a rendezvényszervezésébe, és a webmarketinges munkába is. Egy több mint hetven fős fellépő gárda koordinálásban szereztem tíz éves szervezői és irányítói tapasztalatokat. Ezek a tapasztalatok vezettek és segítettek a Living History koncepciójának megalkotásakor. Számomra a Living History legfontosabb üzenete, hogy merjünk életet adni az álmainknak akár csak egy rendezvényről, akár egy monumentális új projektről legyen szó."


Bánsághi Máté:

Mt_profil„Mióta az eszemet tudom, folyton alkotok. Már gyermekkoromban is magával ragadott a történelemi századokba visszavezető képzelet. Az alkotás öröme vezetett át hosszú tanuláson, sok tapasztalaton és persze sok nehézségen át is. Alapvetően abból indulok ki, hogy egy anyagban benne van minden lehetőség. Kizárólag a készítő szaktudásán és fantáziáján múlik, hogy mit hoz ki belőle. Ez nem csak a fizikai anyagra, de egy koncepcióra, egy tervre is ugyanúgy igaz. Filozófiám, hogy bármi is kerüljön elém, abból a legtöbbet hozzam ki. Számomra nincs túl nagy feladat, mert van elég akaratom a lehetetlenhez is."

Így kezdődött

Máté és Hajnal már hosszú idő óta dédelgette egy olyan kezdeményezés tervét, melyben a történelmi hagyományőrzők tudása, és képességeik méltó helyükre kerülnek. Sok-sok eredményes rendezvény és még több kipróbált felszerelés után pontosan tudták, mi az, ami az igazi minőséghez kell. Azonban valami még hiányzott.

Ekkor kopogtatott az ajtón Ádám, és kiderült, hogy az ő marketing és közönség kommunikációs tapasztalatival teljessé vált a csapat. Elindult hát a sokat próbált gárda, hogy feljebb tegyék a történelmi rendezvények világának lécét. Megszületett, a Living History-t.

Köszönet

Utunk során hihetetlenül nagy segítséget jelentett Márk, egy igazi "design varázsló", akinek kitartása és kreativitása nélkül ma nem így nézne ki ez az oldal.
És szeretnénk megköszönni minden kézműves barátunk, és hagyományőrző kollégánknak a támogatását is, akik már az induláskor bizalommal fordultak felénk és mellénk álltak. Az ő tudásuk és ügyességük nélkül csak vízió maradt volna a Living History.

Örömteli nézelődést kívánunk!

 

Kínálatunkból

Segíthetünk?

modul-kerdezzbatran-hajnal

Bánki Hajnal
+36 (70) 947-5391

modul-kerdezzbatran-adam

Németh Ádám

Munkanapokon: 8:00-19:00

info@livinghistory.hu