Hungarian (formal)English (United Kingdom)Italian - Italy
Your Cart is empty!
Páncélkölcsönzés
There are no translations available.

Lovagi páncélokra lenne szükséged?

Lehetőség szerint azonnal és minimál költségvetésből?

Legyen szó bár filmforgatásról, egy reprezentatív céges rendezvényről vagy egy időszaki kiállításról mi állunk rendelkezésedre. Igény szerint akár 8-10 teljes XV-XVI. századi vértezetet is össze tudunk állítani, és hozzájuk illő állványokon a helyszínre szállítani mindössze az értékük tört részéért.

Ha felmerült a gondolat, akkor ne késlekedj, hívj most a +36 (70) 947-5391-es telefonszámon, nehogy valaki éppen akkorra kölcsönözze ki a raktáron lévő páncéljainkat, amikorra Te szeretnéd!

Ha van hova menned, de nincs miben?

Miért nem állhat minden korra, minden célra egy-egy szép páncél a szobánkban, hogyha rendezvényre hívnak a barátaink, csak fel kelljen kapnunk az aktuális darabot és hajrá a csatába? És miért kellene ezért hatalmas pénzeket kifizetni?

A Living History olyan XV-XVI. századi páncélkészletet  kínál számodra (sisakok, páncélkesztyűk, mellvértek, lábvértek stb.), melyért csak akkor kell fizetned, amikor valóban szükséged van rá. Így nem kell előre fölösleges költségeket vállalnod, mégsem maradnál ki semmi jóból, csak mert nincs megfelelő felszerelésed.

Ha van hova menned, de nincs miben, akkor ne késlekedj, hívj most +36 (70) 947-5391-es telefonszámon, hogy minél előbb le tudjuk egyeztetni a részleteket, mert lehet, hogy most ugyan még nincs raktáron az általad álmodott darab, de mi szívesen el is készítjük neked, ha belefér az időbe.

 

Kínálatunkból

Segíthetünk?

modul-kerdezzbatran-hajnal

Bánki Hajnal
+36 (70) 947-5391

modul-kerdezzbatran-adam

Németh Ádám

Munkanapokon: 8:00-19:00

info@livinghistory.hu