Hungarian (formal)English (United Kingdom)Italian - Italy
A kosarad jelenleg üres!
Hírek
Adventi műsorok a Bazilikánál

Ki mondta, hogy csikorgó hidegben nem lehet jókedvű gyerekjátszóházat tartani? Vagy hogy a madarak Afrikába költöznek télire?
A Living History műsorirodája "Madarak" című produkcióját és a "Zsonglőr játszóházat" vitte el a nagyérdemű közönségnek az egész adventi időszakban Bazilika előtti vásárba.

Hogy a produkió milyen jól sikerült, azt tanusítja a sok-sok ezer látogató és a gyerekek állandó beszédtémája: "Madár ez, vagy néni?"

6

Bővebben...
 
Életre keltettük Visegrádot

Visegrádon bemutatkozott a Living History kft. új produkció típusa, az élő interpretáció. Mátyás király visegrádi pihenő palotáját keltettük életre. Az Északkeleti palota loggia szintjének három rekonstruált szobáját: a lakoma csarnokot, Mátyás ideiglenes dolgozószobáját és Beatrixxel közös hálószobáját keltettük életre.

IMG_0954A király egész nap szorgalmasan dolgozott titkárával, Gyula úrral

Bővebben...
 
Lovagok a SYMA csarnokban

A Magyarok Világtalálkozóján járt a Living History és a Bánsághi Páncél közös standja. Lovagi tornapályát, történelmi kaszinót, kézműves standot és egy történelmi divat kiállítást vittünk ki. Nézzétek meg a képeket!

Viselettörténeti vándorkiállítás

A hölgyeket leginkább a kiállításunkban szereplő Sissi ruha érdekelte

Bővebben...
 
Visegrádnak is páncél kell!

Living History  és a Bánsághi Páncél közös standjával települtünk ki a Visegrádi Palotajátékokra. Ezúttal nem csak a szokásos árukészletet, de három korhű öltözetet és a Bánsághi Páncél frissen elkészült díszpajzsait is kivittem.

bm_stand_1

Páncélok, ruhák, kések, fegyverek, csatok, veretek. Minden, mi szem, szájnak ingere.

Bővebben...
 
Szlovákiában jártunk

Mocskakerészi község fiataljai egy divatbemutatóval egybekötött viselettörténeti előadásra gyűltek össze egy derüs szombati napon a közösségi ház nagytermében...

viselettrtneti_elads_4

Egy igazi férfit még 30 kilónyi páncél súllya sem rettent meg...

Bővebben...
 


Kínálatunkból

Segíthetünk?

modul-kerdezzbatran-hajnal

Bánki Hajnal
+36 (70) 947-5391

modul-kerdezzbatran-adam

Németh Ádám

Munkanapokon: 8:00-19:00

info@livinghistory.hu