Hungarian (formal)English (United Kingdom)Italian - Italy
Il carrello è vuoto.

Segíthetünk?

info@livinghistory.hu

Bánki Hajnal
+36 (70) 947-5391

Németh Ádám

Munkanapokon: 8:00-19:00

Szolgáltatásaink
There are no translations available.

Történelmi témájú kiállítások teljes körű megtervezése és kivitelezése

A világ vezető múzeumaiban két irányvonal figyelhető meg a kiállítások tervezése területén. Az egyik oldalon a minimalista stílusú, a kiállítási tárgyakat önmaguk szépségében megmutató kiállítások, míg a másik oldalon azok a kiállítások jellenek meg, melyek a legapróbb részletekig rekonstruálni képesek az adott kor hangulatát és ezen millióbe helyezik bele a fennmaradt eredeti tárgyakat, ezáltal szinte egy időutazás részeseivé téve a látogatókat.

Tudomásunk szerint ma Magyarországon nincs rajtunk kívül olyan kiállítás építő cég, kinek munkatársai olyan mélységeiben látják át és képesek kivitelezni egy adott kor hangulati elemeit, mint mi magunk. Elkötelezettségünk több mint 10 éves hagyományőrző tevékenységünkön alapul, mely munkánkat többszörösen is ARANY MINŐSÍTÉSSEL jutalmazta a  Civil Csillagok szakmai zsűrije.

Munkánk során ezért is törekszünk szoros szakmai együttműködésre a történész és régész szakma szakembereivel, kellő szakmai alázattal tekintve eredményeikre. Emellett pedig állandóan figyelemmel kísérve a külföldi jeles múzeumok példaértékű kiállításait.

Szakmaisaágunk mellett természetesen  rendelkezünk azzal a megfelelő szakember gárdával is, akik a mai kor elvárásainak megfelelő technikai hátteret is biztosítják egy adott kiállításhoz, legyen szó akár 3D látványtervezésről, kivetítőkről vagy érintőképernyős információs terminálokról

Csapatunk további tagjainak pedig üzleti kommunikációs, marketinges, grafikus és programozói végzettségének és tapasztalatainak hála a megszokottakon a következő szolgáltatásokkal állunk még az Önök rendelkezésére.

Egyedi díszlet tervezése és kivitelezés

Gyakorlott grafikusaink és díszletépítőink számára nem jelenthet gondot sem egy hatalmas dinoszaurusz alakjának életre keltése sem egy látványos dioráma megformálása.

Reklámgrafikai tervezés és kivitelezés

Igény szerint vállaljuk kiállítások teljes körű grafikai feladatainaak ellátását a kiállítás meghívójától egészen a kiállítás egyedi honlapjának kivitelezéséig. Ez utóbbi már csak azért is kiemelten fontos, mert hazai tapasztalatink szerint csak a nagyobb múzeumok fordítanak kellő figyelmet a közönség számára mára már elengedhetetlennek tűnő informatív honlapok fejlesztésére, még akkkor is, amikor ezt egy pályázati lehetőség keretein belül meg is tehetnék.

Marketing tervezés

Tapasztalatink szerint egy kiállítás marketing startégiájának kialakításához egyrészt pontosan meg kell fogalmazni a kiállítás üzenetét, meg kell határozni a célcsoportokat, másrészt kívánatos, hogy a marketing stratégia ne egyszerűen a kiállításra koncentráljon, hanem terjedjen ki a múzeum vagy a kiállítóhely szisztematikus arculatépítésre is.

Műsor- és rendezvényszervezés

A Living History Műsor- és Rendezvényszervező Iroda teljes körű szolgáltatásaival állunk kiállítási partnereink rendelkezésére, legyen szó akár a nyugaton már olyan népszerű élő interpretátorok szerződtetésétől kezdve a különféle színpadi bemutatókon át egészen a látványosabb teljes történelmi nap megszervezéséig.

Eszközbérlés és rendezvénydekoráció

Amennyiben egy kiállítás megnyítójára, vagy magához a fogadáshoz szüksége lenne történelmi enteriőrre sátrakkal, bútorokkal, páncélokkal vagy konkrétan étkészlettel egy fogadáshoz vagy lakomához, akkor ezen tárgyak biztosításában is szívesen segítünk.

Bérelhető vándorkiállításainkról pedig ITT OLVASHAT!

Ön megálmodta, mi megvalósítjuk!

Kihívásokat kedvelő csapatunk örömmel áll az Ön rendelkezésére!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Bánki Hajnal és Németh Ádám

 

Segíthetünk?

modul-kerdezzbatran-hajnal

Bánki Hajnal
+36 (70) 947-5391

modul-kerdezzbatran-adam

Németh Ádám

Munkanapokon: 8:00-19:00

info@livinghistory.hu